top of page
MIJN VRIENDENBOEK
ISBN: 978 90 4521 374 3
Prijs: € 8,99

In dit vriendenboek van Jill kun je alle bijzondere herinneringen aan jouw vrienden en vriendinnen verzamelen; waar ze wonen, wat ze later willen worden, en wat hun mooiste dromen zijn. Leuk om later terug te lezen en voor altijd te bewaren. Want herinneringen zijn voor altijd!

KNUTSELEN MET JILL
ISBN: 978 90 4521 108 4
Prijs: € 16,99

Verdeeld over 5 hoofdstukken komen in totaal ruim 30 verschillende knutsels aan bod.

In Give it with love maken we zelf cadeautjes; voor je BFF, je moeder, of voor jezelf. In het hoofdstuk Party, party staat het bakken en versieren centraal. De geheimen achter Jill-klassiekers en favorieten als lipgloss en zeep maken komen aan bod in Beauty-basics en in Fashion fantastic leer je hoe je je kleding kunt pimpen en hoe je fashionable accessoires maakt. In Home sweet home ten slotte geeft Jill je alle tips en tricks voor een gezellige kamer.

IEDEREEN KAN TEKENEN!
ISBN: 978 90 4520 925 8
Prijs: € 12,99

Na het succes van haar boek Tekenen met Jill kreeg multitalent Jill Schirnhofer de vraag of ze niet een schetsboek op een groter formaat kon maken.

Iedereen kan tekenen met Jill is hiervan het resultaat! In Iedereen kan tekenen met Jill laat Jill nogmaals stap-voor-stap zien hoe je net zo goed kunt leren tekenen als zijzelf. In dit A4-formaat-boek geeft Jill tien grote door haar gemaakte tekeningen die je in kunt kleuren. 

Meer tekenen met Jill_3D.jpg
MEER TEKENEN MET JILL
ISBN: 978 90 4521 501 3
Prijs: € 14,99

Jill ontvangt wekelijks honderden zelfgemaakte tekeningen van haar jonge fans. Leren tekenen is en blijft de meest geliefde bezigheid van haar trouwe doelgroep. In Meer tekenen met Jill laat ze zien hoe je in een paar stappen alles wat je om je heen ziet, kunt tekenen. In het eerste hoofdstuk herhaalt Jill de basistekeningen en geeft ze nieuwe tips: hoe teken je meisjes, vrolijke jurkjes en high heels.

 

In de volgende hoofdstukken laat Jill zien hoe je van alles rondom fashion en glamour, beauty en huis, tuin en keuken tekent. En dat gaat van shiny galajurken en de coolste meubels tot de heerlijkste taartjes en de mooiste vlinders, met dit boek leer je het allemaal. Ook nu weer met duidelijke stapsgewijze beschrijvingen, zoals we dat al kennen van haar uit haar eerste tekenboek. Iedereen kan tekenen! En met dit boek zeker.

Het grote Jill schetsboek_3D.jpg
HET GROTE JILL-SCHETSBOEK
ISBN: 978 90 4521 577 8
Prijs: € 14,99

In Het grote Jill-schetsboek vind je weer volop inspiratie en tips om jouw Jill-tekeningen te perfectioneren. Het schetsboek bevat tien grote originele tekeningen om in te kleuren, volop oefenruimte en stap-voor-stap uitleg om zelf aan de slag te gaan.

 

Nieuw zijn de spannende 3D-pop-ups, waardoor je tekeningen écht tot leven komen!

JILLS MODEMEISJES
ISBN: 978 90 4521 491 7
Prijs: € 12,99

Hoe leuk is het om je eigen modemeisjes aan te kleden? In dit nieuwe knutselboek van Jill kun je je eigen modemeisjes uitknippen en aankleden met een zelf ingekleurde garderobe van partyjurkjes, coole jassen, high heels, droomtassen en alles wat nog meer bij een fashiongirl hoort. Jills fashion girls bevat zeven verschillende modethema’s met bijbehorend paspopje. 

 

HET GROTE JILL-DOEBOEK
ISBN: 978 90 4521 147 37
Prijs: € 12,50

Waar je ook bent of wat je ook doet, met Het grote Jill-doeboek verveel je je nooit meer! Het staat vol met tips, testjes, spelletjes om je uren te vermaken! Pimp je oude jeans met gouden sterren, duik de keuken in om zelf krokante pindarotsjes of marshmellow’s te maken, zoek de verschillen of kleur een van de vele tekeningen in. Natuurlijk staat dit doeboek ook vol met activiteiten. Maak bijvoorbeeld met je BFF alles wat je nodig hebt voor een heerlijk spa-dagje aan huis. En natuurlijk vullen jullie samen het vriendschapscontract in. Best friends forever! 

KLEUREN MET JILL
ISBN: 978 90 4520 905 0
Prijs: € 9,99

Kleuren met Jill bevat dertig ansichtkaarten om in te kleuren. Zo maak je unieke, selfmade kaarten die je daarna met een persoonlijk bericht naar al je vriendinnen kunt sturen! Dus leef je uit met pennen, stiften, verf en glitter of wat je ook maar in huis hebt, en vergeet je fantasie niet: in jouw wereld kan alles… 

Kleuren met Jill bevat niet alleen kanten-klare tekeningen van Jill voor elk moment; er zijn ook kaarten waarop je je fantasie helemaal de vrije loop kunt laten en zelf iets moois kunt tekenen en inkleuren.

Jill Stickerboekje_3D.jpg
STICKERBOEKJE
ISBN: 978 90 4521 306 4
Prijs: € 6,99

De stickers in dit stickerboekje van Jill, meer dan 150 stickers in totaal, passen perfect in de lijn van de Jill-tekeningen. De stickers zijn makkelijk uitneembaar, en door het gekozen papier is ongeveer de helft van de stickers zelf te kleuren, zodat ze helemaal naar eigen smaak én inspiratie te customizen zijn!

KLEUR JE KERST MET JILL
ISBN: 978 90 4521 471 9
Prijs: € 8,99

Kleur je kerst met Jill is het derde kaartenboekje van Jill en bevat 20 winter- en kerstkaarten om in te kleuren. Naast Jills tekeningen om in te kleuren bevat Kleur je kerst met Jill ook kaarten met alleen een lijstje, waarop je je fantasie de vrije loop kunt laten en zelf iets moois kunt tekenen of schrijven. Leuk om te versturen én om te ontvangen. Daar wordt iedereen happy van!

GROETJES UIT
ISBN: 978 90 4521 157 2
Prijs: € 9,99

Groetjes uit... bevat dertig ansichtkaarten om in te kleuren. Zo maak je je eigen, unieke kaarten die je daarna met een persoonlijk bericht naar al je vriendinnen kunt sturen! Dus leef je uit met pennen, stiften, verf en glitter of wat je ook maar in huis hebt. En laat je fantasie de vrije loop, want in jouw wereld kan alles... GROETJES 

TEKENEN MET JILL
ISBN: 978 90 4520 974 6
Prijs: € 14,99

Iedereen kan tekenen! Dat is het motto van Jill en haar boek Tekenen met Jill.

Het staat vol met handige tips& tricks om de door haar zo typerende meisjes te leren tekenen, en nog veel meer! Van heerlijke taartjes tot de coolste jurkjes en meest schattige dieren. Met Jills tekentips gaat dit zeker lukken! Er is genoeg ruimte om de tekeningen zelf aan te vullen, na te tekenen en in te kleuren, om zo je techniek te perfectioneren en verbeteren.

Het grote Jill Spelletjesboek_3D.jpg
HET GROTE JILL-SPELLETJESBOEK
ISBN: 978 90 4521 309 5
Prijs: € 12,50

Een boek boordevol testjes, dilemma’s, spelletjes, puzzels en nog veel meer leuks om samen met je BFF te ontdekken!

 

Wat is er leuker dan samen met je BFF testjes, puzzels en quizzen te maken? Ben je meer een spijkerbroekentype, of ga je voor een little black dress? Hoe ziet jouw ultieme vakantie eruit? En hoe goed ken jij je BFF, en zij jou?

 

Natuurlijk staat dit spelletjesboek ook vol met met illustraties en tekentips van Jill.

Mijn vriendenboek_3D.jpg
MIJN VRIENDENBOEK
ISBN: 978 90 4520 915 9
Prijs: € 12,99

Een album vol leuke herinneringen aan je klasgenoten en beste vrienden. In dit leuke vriendenboek kun je hun een heleboel leuke weetjes over zichzelf laten vertellen: waar ze wonen, wanneer ze jarig zijn, wat ze het liefst eten, wat hun dromen zijn, en nog veel meer. Na het beantwoorden van de vele vragen kunnen je BFF’s zich creatief uitleven met stiften, kleurpotloden en glitters om de kleurplaat van Jill om te toveren tot een pareltje, speciaal voor jou. En bovendien is er plaats voor een leuke foto! Als je dit boek goed bewaart, wordt het later een van je mooiste herinneringen aan al je vriendjes en klasgenootjes.

Bakken met Jill_3D.JPG
BAKKEN MET JILL
ISBN: 978 90 4521 559 4
Prijs: € 18,99

In dit bakboek, dat gericht is op kinderen, deelt Jill haar 36 ultieme bakrecepten voor koekjes, mini-taartjes, spectaculaire feesttaarten en vele chocolade-treats! Met stap-voor-stap fotografie en natuurlijk talloze tips om jouw baksels die beroemde Jill-twist te geven. Kijken, kiezen, bakken en smullen maar!

Kleur in met Jill_3D.jpg
KLEUR IN MET JILL
ISBN: 978 90 4521 965 3
Prijs: € 7,99

In de haar zo kenmerkende stijl heeft Jill 25 prachtige fashiontekeningen samengesteld om in te kleuren. Voor iedere jonge fashionista dé gelegenheid om zelf te toveren met outfits en kleurcombinaties. Laat je inspireren en durf te combineren.
Kleur in met Jill is een prachtige uitbreiding op het oeuvre van Jill dat hiermee bestaat uit 16 titels. Pak de kleurpotloden en stiften erbij en maak de mooiste creaties!

Tekenen met Jill_Jubileumeditie_3D.jpg
TEKENEN MET JILL JUBILEUMUITGAVE
ISBN: 978 90 4521 656 0
Prijs: € 15,99

Deze speciale jubileumeditie van Tekenen met Jill, ter ere van 5 jaar Jill op tv heeft als extra heel veel vrolijke stickers en etiketten om op je schriften, agenda of zelfgemaakte beautyproducten te plakken. En ook 16 nieuwe pagina’s boordevol met Jill's speciale partytips!
Zoals jullie van Jill gewend zijn staat het boek vol met handige tips& tricks om de door haar zo typerende meisjes te leren tekenen en nog veel meer! Van heerlijke taartjes tot de coolste jurkjes en de meest schattige dieren. Er is genoeg ruimte om de tekeningen zelf aan te vullen, na te tekenen en in te kleuren, om zo je techniek te perfectioneren en verbeteren.

Kleur jezelf mindful_3D.jpg
KLEUR JEZELF MINDFUL
ISBN: 978 90 4521 760 4
Prijs: € 12,99

Niets werkt kalmerender: met kleuren zet je je gedachten even uit en kom je bij van een drukke dag. Met haar nieuwe boek Kleur jezelf mindful geeft ze iedereen, jong en oud, de mogelijkheid om zich helemaal te verliezen in haar prachtige mindfulness-tekeningen en te ontdekken hoe rustgevend kleuren is.

bottom of page